Bericht versturen
Henan Jinbailai Industrial Co., Ltd.
E-mail frank@jinblai.com TEL.: 86-0372-2156005
Huis
Huis
>
Gevallen
>
Henan Jinbailai Industrial Co., Ltd. recentste bedrijfgeval ongeveer Bescherm uw privacy met HNJBL Stylish Screen Fences
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Bescherm uw privacy met HNJBL Stylish Screen Fences

2024-04-24

recentste bedrijfgeval ongeveer Bescherm uw privacy met HNJBL Stylish Screen Fences

Wat zijn HNJBL Stylish Screen Fences?

 

 

HNJBL's screen fence is een zwart, onregelmatig holle privacy tool.die van nature een patina ontwikkelt, creëert een scherm dat van nature mooi en zeer duurzaam is, perfect voor het beschermen van uw privacy buiten.

 

Het cortenstaal dat in HNJBL-schermhekken wordt gebruikt, is een onderhoudsvriendelijk materiaal dat geen schilderen of kleuren vereist en gemakkelijk kan worden gecombineerd met buitenversieringen.


- Voordelen van het gebruik van HNJBL Stylish Screen Fences

 

1Een schermafscherming kan de privacy in uw buitenruimte vergroten: Door het zicht van buren of voorbijgangers te blokkeren, hoeft u zich geen zorgen te maken over nieuwsgierige ogen.


2. HNJBL modieuze hekken komen in verschillende kleuren, zoals rood, wit en zwart; een verscheidenheid aan onregelmatige of regelmatige stijlen, zoals bladeren, bloemen, bamboe, enz.;een verscheidenheid aan materialen om uit te kiezen, zoals weerbestendige staal, roestvrij staal, aluminiumlegering, gietijzer, enz.

 

3HNJBL's stijlvolle hek is zeer duurzaam, bestand tegen harde weersomstandigheden, niet bang voor wind en regen.


4. HNJBL's stijlvolle schermafscherming kan de algehele aantrekkingskracht van uw huis of bedrijf verbeteren en het uiterlijk van uw ruimte verfraaien.

 

 

- Gebruik cases voor HNJBL Stylish Screen Fences

 

large corten steel screen fence Dit is een groot buiten hek met een grote scherm, maar slechts een klein deel is hol.Dus het is bijna onmogelijk om te zien wat er achter het scherm is.Je kunt het met vertrouwen en vrijmoedigheid gebruiken, je hoeft je geen zorgen te maken dat voorbijgangers je kunnen zien.met zes bloemen in het midden en twee bloemen in het bovenste middenDe algehele vorm geeft een bloeiende omgeving, die zeer geschikt is voor de bescherming van de privacy aan de zijkant van de tuin.
indoor screen fence Dit is een nieuw Chinese stijl hek voor binnen. Dit hek is ook gemaakt van corten staal. Het geheel heeft een nieuw Chinees ontwerp. Het is verdeeld in drie delen.De delen aan beide zijden zijn hol aan de bovenkant en stevig aan de onderkantDe vorm speelt een rol in het mooie uiterlijk. Het is zeer geschikt voor gebruik in hotel lobby's, restaurant afschermingen, woonkamers, theezalen,en andere ruimtesHet heeft privacy bescherming en is ook mooi.
large outdoor screen fence Dit buitenscherm hek is ook een groot weerbestendige stalen hek.Het werkt als een garagedeur om de veiligheid van uw auto te beschermenAls het slot is geopend, zijn er rollen aan de onderkant. Het kan gemakkelijk worden verwijderd en u kunt gemakkelijk uw auto naar buiten rijden, waardoor het een mooie en duurzame garagedeur is.
corten steel screen fence door Dit is een multifunctioneel hek met een slot dat kan worden geopend. Natuurlijk is het ook een deur. Ons hek is ook gemaakt van weerbestendige staal, maar het fungeert als een deur.We ontwierpen een slot en scharnieren aan beide kanten.Het kan geopend worden wanneer het nodig is om er doorheen te gaan en gesloten worden wanneer het niet nodig is.De eigenschappen van weerbestand staal zorgen ervoor dat het niet bang is voor wind en regenHNJBL stijlvol hek is meer dan alleen een scherm.

 

 

 

In een tijd waarin privacy steeds belangrijker wordt, zijn hekken een belangrijk hulpmiddel voor je persoonlijke ruimte.ze combineren privacyAls u een scherm nodig hebt om de privacy van uw buitenruimte te beschermen, overweeg dan het stijlvolle HNJBL-schermhek.

Contacteer op elk ogenblik ons

86-0372-2156005
Anyang City, Henan-Provincie, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons