Bericht versturen
Henan Jinbailai Industrial Co., Ltd.
E-mail frank@jinblai.com TEL.: 86-0372-2156005
Huis
Huis
>
Gevallen
>
Henan Jinbailai Industrial Co., Ltd. recentste bedrijfgeval ongeveer Laten we een BBQ-feestje houden met HNJBL BBQ-grill.
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Laten we een BBQ-feestje houden met HNJBL BBQ-grill.

2024-04-29

recentste bedrijfgeval ongeveer Laten we een BBQ-feestje houden met HNJBL BBQ-grill.

Welkom op onze HNJBL website, ik ben Mia, en de zomer is hier, hou je van groepsactiviteiten zoals ik en wil je met familie en vrienden naar de barbecue gaan?Het product waar we vandaag over leren is een barbecue grill. Volg mijn stappen en neem een kijkje! BBQ grill of Barbecue grill is de belangrijkste apparatuur die wordt gebruikt voor barbecue in de buitenlucht. In het seizoen van zomer BBQ-feestjes en barbecues in de buitenlucht is een BBQ-grill een noodzaak.Volgende., Ik zal de voordelen van de producten van de BBQ grill serie van ons bedrijf introduceren, hoe een BBQ grill te kopen en te gebruiken.

 

Voordelen van een BBQ-grill

1Ongeëvenaarde duurzaamheid: een basis voor succes op lange termijn

Als het gaat om apparatuur om buiten te koken, is duurzaamheid en weerbestendigheid van cruciaal belang.Het assortiment corten barbecue grills uit staal van ons bedrijf is niet alleen bestand tegen alle weersomstandigheden, maar ook tegen corrosie.De reden waarom het corten staal barbecue grill wordt genoemd, is dat het is gemaakt van weerbestendige staalmateriaal.Dit is een hoge sterkte legering met super weerbestandheid.De levensduur is veel langer dan die van andere metalen.Je kunt vertrouwen op de kwaliteit en prestaties van deze weerbestendige stalen grill.

 

2.Sleek Design: Het verheffen van de buitenesthetiek

Het ontwerp van deze barbecue-grill is zeer fascinerend.Het kan goed aansluiten bij de omgeving om een brandpunt te creëren en de schoonheid van de omgeving te vergrotenHet heeft een matige hoogte en een ergonomisch ontwerp. Het is perfect voor u om naast te staan en grillen, niet te hoog of te laag. De lijnen van de barbecue grill zijn ook erg glad.Of het nu een ronde barbecueplaat of een vierkante barbecueplaat isAls u meer gevoel voor ontwerp wilt hebben, hebben we ook een cirkel van houten pallet ontwerpen die meer verfijnd zijn.Na het praten over zijn bakplaatDe basis is in verschillende vormen verkrijgbaar, sommige met houten kasten, en sommige zonder.enz.Een houten kast zonder houten opslagkasten is relatief eenvoudig. Zoals op de foto kan het een iconisch stuk worden voor de sfeer van patio's, tuinen en andere buitenruimtes.

 

3- Grill op hout, gelijkmatige verdeling van de warmte

Het ontwerp van de weerbestendige stalen grill vergemakkelijkt een gelijkmatige warmteverdeling en -behoud, waardoor brandhout efficiënt wordt gebruikt.zodat je verschillende baktechnieken en recepten kunt proberenWe hebben zelfs een grill in het midden, zodat je de pot er rechtstreeks op kunt zetten om soep en rijst te koken.

corten steel bbq grill outdoor barbecue grill garden bbq grill

Hoe kies je een barbecue grill?

De huidige barbecue grills van ons bedrijf zijn voornamelijk weerbestendige stalen grills.met een breedte van niet meer dan 50 mmLaten we eens van dichtbij kijken.

garden bbq grill corten steel bbq grill large bbq grill metal bbq grill wood burning bbq grill
Ronde barbecue-grill met vierkante blokken Barbecue-grill met tafel Draagbare grill met wiel voor grote opslag Ronde BBQ grill met driehoekige piramidebasis Barbecue-grill met halfrond
camping bbq grill garden bbq grill garden bbq grill bbq grill garden bbq grill
Ladderkast vierkante bak barbecue grill Polygon BBQ grill Barbecue-grill met cilindrische vorm Grill met cilindrische houten opslagkast Grill met meerdere zijden
laatste bedrijfscasus over Laten we een BBQ-feestje houden met HNJBL BBQ-grill.  13 garden bbq grill garden bbq grill garden bbq grill laatste bedrijfscasus over Laten we een BBQ-feestje houden met HNJBL BBQ-grill.  17
Grill met zeshoekige cilindervormige vorm Inverted tri-cone grill Grill op de muur Grill voor een grill met alleenkachel

Vierkante barbecue grill met kippenrek

 

Haal Price.

 

Hoe gebruik je een grill?

De door ons bedrijf geproduceerde grillgrills zijn eenvoudig en gemakkelijk te bedienen, ongeacht hun vorm. Ze hoeven slechts één keer te worden geïnstalleerd en kunnen permanent worden gebruikt.Voor het grillenU moet de juiste voorbereidingen treffen.

 

1. eerst ervoor te zorgen dat de omgeving rond de grill geschikt is voor barbecue, dat er voldoende ruimte is en dat er geen ontvlambare voorwerpen rond de grill zijn,de juiste ventilatie en plaatsing van brandblussersVerwijder eventuele restanten van eerdere gebruikten om te voorkomen dat ongewenste smaken uw voedsel verontreinigen.

 

2Zorg ervoor dat er voldoende brandstof voor de barbecue is, zoals hout, en bereid het in de houtopslagkast.

 

3. het vuur ontsteken, de bakplaat tot een bepaalde temperatuur voorverwarmen, gekocht boter gebruiken om op de bakplaat te bakken, of rechtstreeks kookolie gebruiken, met een schop het oppervlak van de bakplaat voorbehandelen,en herhaaldelijk meerdere keren schrapenTen slotte moet worden opgemerkt dat alle olie moet worden verwijderd en nieuwe olie moet worden toegevoegd;

 

4Op dit moment kun je de voorwerpen die je wilt grillen direct opzetten en ze voortdurend omdraaien.en zet een pot om soep of rijst te koken zonder vertraging. Voeg brandhout halverwege toe;

 

5Er is een asbak onderaan, na het barbecue kan je wachten tot het overgebleven brandhout uitgebrand is, en dan de asbak halen en de as opruimen.

 

Kom uw eigen barbecue grill kopen, de vlam aansteken en de barbecueviering beginnen!

 

Klik hier voor meer informatie!

 

Contacteer op elk ogenblik ons

86-0372-2156005
Anyang City, Henan-Provincie, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons